Citiraj:
Autor Starsailor
Ma ne daleko od toga, razumijem to, igra je baš u tom pokrivanju i potiskivanju protivnika, nema tu riječi s te strane je fenomenalno napravljena, odustao nisam samo sam prešao na Vietnam on je fenomenalan kao što rekoh u običnom mi se ne sviđa dostupnost oružja meni na nižem levelu i onima na višem i pri tome ostajem.
@ovi sa izlijevima nervoze

|

Bit će ti žao što igraš samo Vietnam kad shvatiš da je i klasični BFBC2 odličan. Evo, ja obožavam biti Assault i sa 40mm granaticama rokati kuće u kojima čami neprijatelj u Arica Harboru. Moram priznati da sam i ja bio frustriran na početku i isto bio uvjeren da poginem zato što imam "preslabo" oružje, tek sam tijekom napredovanja shvatio da je to bilo zato što sam bio noob, naravno da poslije otkriješ dobre pozicije na pojedinoj mapi, dobar put do protivničke baze, dobru taktiku i skrivanje, poslije skužiš i gdje su najčešće neprijateljski snajperi i tisuću drugih stvari. Ne tvrdim da i sada ne poginem kao zadnji bedak pa da imam k/d 2/5 ali se isto tako desi da su omjeri k/d 41/25 ili 18/2 ili 14/1. A to mi, uz beskrajnu zabavu, daje mi volju da i dalje

jurim s miškoputraljezom, snajperom, pištoljem, nožem, sladoledom...