View Single Post
Staro 23.03.2011., 22:57   #7667
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
@ Starsailor

Gle, ja sam level 34 i ubije me noob level 4 sa M24 bez problema. I ja sam kao level 18 ubijao one sa levelom 50 bez problema. Shvati da BFBC2 nije samo trčanje uokolo pa upucaj prvog neprijatelja jer sam već napisao da "one man Rambo stuff" ne pali. Skine te snajper kojeg ni ne vidiš ili te sasječe rafal neprijateljskog doktača. Nema tu bunny hopping, čučanja iza grmlja i ostale kerefeke koje pale u ostalim igrama. Kod BFBC2 moraš prvo skužiti filozofiju same igre, skužiti mape (svaka ima točke odakle imaš dobar pogled kao snajperist ili zaštićena mjesta ako se šuljaš do MCOM-a) i procijeniti kakva ti je ekipa s kojom igraš. Nekad upadneš među dječurliju gdje bi svi bili snajperisti i svi čuče po brdima pa nitko ni ne rusha do MCOM-a, nekad bi svi bili Medic pa se čude kako to da jedan neprijateljski tenk izdrži cijelu partiju braneći MCOM itd. Nekad upadneš u dobru ekipu koja doslovce pomete cijeli rush za 15 minuta.
Moj savjet - ne odustaj. Daj si vremena, oružje nije bitno, leveli nisu bitni, ne vodi računa o k/d rate i scoreu, vozi svoje da naštancaš bodove, nađi si server i mapu koja ti odgovara. Ja sam level podizao na Arica Harboru, rush kao Recon i Conquest kao Assault.
Ma ne daleko od toga, razumijem to, igra je baš u tom pokrivanju i potiskivanju protivnika, nema tu riječi s te strane je fenomenalno napravljena, odustao nisam samo sam prešao na Vietnam on je fenomenalan kao što rekoh u običnom mi se ne sviđa dostupnost oružja meni na nižem levelu i onima na višem i pri tome ostajem.

@ovi sa izlijevima nervoze
Starsailor je offline   Reply With Quote