View Single Post
Staro 23.03.2011., 12:03   #7662
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor El Indio Pregled postova
Makar nije ni svaki lv50 igrac dobar.
This.
Koliko samo morona ima koji su dosegli lvl50, a u tih 300+ sati igre (minimalno) nisu naučili baš ništa :

1.M-Comovi gore, kaos u bazi - on je wookie, gleda teselaciju drveća kroz svijet 12x optike.
2.Medic 'Run-For-Points' koji te rivajva i po dva-tri puta ispred njih 4, 5 ili 6.Naravno, nema veze što te 'digne' potpuno dezorijentiranog, većinom sa praznim šaržerom (ili sa dva, tri metka), što će vas masakrirati - on uvijek ima izliku 'Ja sam dobar medic, rivajvao sam te i bacio medpack!'
3.Uništavaju vozila.Da, nećeš vjerovati, ali ne znaju voziti chopper, pa ga unište.Ili ti ukradu tenk koji popravljaš, pa u "I'm Rambo, mama!!!' stilu odu i ...well, najebu.Tim ostane bez vozila, bez ticketa (ako je napadač) i baš ništa korisno nije napravio.
itd.

EDIT: Btw, body armor ionako otključaš veoma brzo (mislim 10. level, tako nekako), uzmeš body armor i to se poništava sa magnum ammo-om, pa budeš 'izjednačen' sa tim ultra-mega-overpowered high-level igračima.
Kao što ti je Triumph već rekao, a i neki drugi, stvar je u iskustvu i načinu igranja.
Mi se recimo krećemo grupno i puca se u burstovima, većinom su to neke vrste taktika i šuljanje protivniku da ga se na taktički način 'pokopa', ako su postavil obranu ispred baze gdje ih je previše i zaletavanje 'ravno' bi značilo propast - gubljenje tiketa + živaca.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 23.03.2011. u 12:17.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote