View Single Post
Staro 23.03.2011., 11:44   #7661
El Indio
Registered User

El Indio's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Pozdrav, ekipa
Igram BC2 sa zen_sux-om. Dosao sam da crnim i hvalim igru, zalim se na noobove, i sve ostalo sta se po forumima radi

Da pocnem sa COD veteranom.

Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
Ne igram ovakve igre od jučer, razlika u oružjima je strašna između početnog levela i zadnjeg i točka tu nema diskusije, tolika je da nekom tko nema namjeru 1000h prelaziti levele uništava samo igranje a ovima sa toliko sati dopušta da možda unatoč tome što i nisu nekakvi skilleri i neznaju se kretat po mapi siluju igrače na manjem levelu.
Ne igra ih nitko ovdje od jucer. Siguran sam da svatko ovdje ima tucet shootera u nogama. Ja sam igrao jos Doom2, pa Duke Nukem 3d, pa Quake, Quake 2, UT, Counter Strike, COD, COD2, COD4, MW2 pa i Black Ops. Pa mi je svejedno bilo tesko u pocetku BC2. Mojoj ekipi se nedavno pridruzio momak koji je jedan od boljih COD igraca koje sam vidio. Cisti prirodni skill, ubija nas ostale ko zeceve bez po muke. I njega su svejedno ubijali ko đukelu u pocetku. COD skill se naprosto ne prenosi tek tako u BC2.

U cemu je stvar? Nije BC2 rocket science, niti je uopce toliko tezak. Naprosto ima drukciji feeling i filozofiju koju trebas malo skuzit i to je to. Nije stvar ni u oruzju. Dijelom je stvar u magnum municiji (koju otkljucas tamo negdje oko 15.lv.), a vecim dijelom u iskustvu i kuzenju igre. Nakon nekog vremena svejedno ti je s kojim oruzjem igras. S Vintovkom ili AEKom ubijas kao i sa M16 ili UMP45.

Makar nije ni svaki lv50 igrac dobar. Svakako da on zna ubit igrace, i moze imati odlican KD ratio i stajaznam sta sve ne. Ali sto se tice timske igre i dalje su vecina igraca poluretardirani. A BC2 je timska igra. Za nista ti njihovi killovi ako ti tim gubi sve pointove (cq) ili ne arma mcome (rush). Ako zelis bit timski igrac, na kraju ti je opet najvaznije gdje stojis, gdje se kreces i kako se kreces.
El Indio je offline   Reply With Quote