Ni tldr vise da otjera trola.
10 ljudi ti je dalo dobronamjerne savjete, jos si tu tupis isto, usto ih i vrijedas.
To "neosvisno o skillu" ti je glupost veca, ubijaju te jer imaju vise skila, nikakve druge razlike nema. Ja sam krenuo s lvl 1 vonjikom, gol i bos i ne treba mi nikakva oprema razlika je nebo/zemlja od prije godinu dana kad sam pocinjao,a s lvl 42 najcesce igram vintovkom (to ti je ona prva assault puska), jer mi je fora i jer mi je pre jaka, a zamisli prva puska u igri.
To da "na vecoj udaljenosti jos vise dolazi do izrazaja" je netocno, samo tvoje neiskustvo i neznanje dolaze vise do izrazaja (i ovo ne mislim zlonamjerno).
A usporedbe s CODom su ok, jer upravo takvi kao ti navikli na cod, (jer kad se prebacis sa mw na mw2 sa mw2 na bo stvarno nema razlike, jer je ista reskinana igra sa istom mehanikom,istim nacinom kretanja), ocekuju da se fps skill prenosi u bc2 failaju. Prvo failaju u ubijanju i whynaju svima u igri (iili u ovom slucaju po forumu), a onda i u timskoj igri. Da si bar jednom napisao kako nemozes dobiti partiju, a ne kako nemozes nikoga ubiti bilo bi vise legitimno jbg.
E da i cisti dokaz da bas patis od cod rambo sindroma i nemas pojma sta radis je sta ti je ipak puno bolji Vietnam: vecini bc2 igraca je dopizdio u tjedan dana jer je previse arkadan/pojednostavljen/cod-like.
I na kraju dobro ti je i Neo napisao, ne svida ti se ne moras se svadati s ljudima koji su proveli pun k. vremena u igri i objasnajvat im da nemaju pojma, ne igraj/prodaj i bog.