View Single Post
Staro 23.03.2011., 09:13   #8873
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
deda ima metar devedeset, ultra bolesnu kicmu i strogu zabranu koristenja bajka od vise doktora
IMHO pod hitno trebas prijeci na neki FS XC/AM bajk (Fuel je ko stvoren tebe) - zdravlje je ipak na 1. mjestu.
Koliko god sentimentalno bio vezan za svoje HT bajkove, vrijeme je da raskrstis s njima.

Glavni razlog zasto sam se bez razmisljanja opredijelio za FS je sto sam prije cca 1.5g. dana otkrio da imam stres frakturu u lumbalnom dijelu - s time da mene uopce ledja i kraljeznica ne bole kod pedaliranja (ni prije na HT-u, ni sada na FS-u, uglavnom)...dok se studosi s PCE-a s kojima se vozim Sljemenom dosta cesto zale na ledja, a bome sam isto primjetio i kod drugih bajkera s kojim se provozam tu i tamo.

Bolje da shock amortizira nego kraljeznica, mic po mic iz godine u godinu ce te mikrostresovi na kraljeznici dovesti do toga da ce bajk skupljati prasinu u garazi.

@murina

idite Leustek-greben-Dotrscina-Maksimir (i to od Policijske akademije, preko mostica i onda singlicom desno po vanjskom rubu Maksica (okolo naokolo) pa polu-dijagonalno preko cijelog parka van na sam jugozapadni cosak parka).

Da malo pomognem

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.03.2011. u 09:21.
Nik je offline   Reply With Quote