View Single Post
Staro 23.03.2011., 08:32   #10
vertigo
Registered User
Moj komp

vertigo's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
[QUOTE=Visage;1876064]Skrto si opisao manifestaciju nakon ubacivanja medija. Dobivas li poruku odmah nakon sto je transport uvukao medij, ili dobivanju poruke prethodi ponesto cekanja? Koleba li se medij (stavi uho) u zelji prepoznavanja neko vrijeme?

Za drugu opciju ostaje pitanje kako si tocno cistio "laser" i uz pomoc cega? 'Noviji' modeli koji se baziraju na cdrom dravjeriji, uopce ne vole previse 'CD za ciscenje' solucije zbog vecih brzina tancanja.

Ako je prva igra u pitanju...

Pocesto ce zamjena drive-a biti povoljnija i brza od kupovine/trazenja pickup-a, koji ce u nekim servisima biti vidjen kao "previse posla" za staru ragu. Ako ti je linija vazna, nije neki strasan trosak kod normalnog servisera.

Kad ubacim cd onda ga jedno vrijeme melje i vrti,nekih 30 sek.Što se tiče čiščenja,čistio sam ga sa štapićem za uho i sredstvom za pranje stakla(bez alkohola).Bio sam kod servisera(ne ovlaštenog)popravak oko 250kn.Budem još probao ono s potencijometrom tek toliko da probam,a spojit na komp ne mogu jer mi linija u podrumu gdje mi koristi za fešte.
Hvala svima na odgovorima!
vertigo je offline   Reply With Quote