View Single Post
Staro 22.03.2011., 23:14   #1541
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor dax-lax Pregled postova
ne klokam je kad idem surfat, nego ja spremim željeni takt, a ona onda radi po korisnosti. hoću reći da mi se driver ruši bez obzira na iskoristivost grafe. idem gledat video na jubitou, i zacrni mi se ekran na sekund, pa se vrati i piše da driver ne responda. poslje toga se sam digne i radi. pokušavam si stavit max stabilan takt. mislim da taj moj takt nije ništa za tu grafu ako u obzir uzmem da je voltaža memorije i gpu-a povišena skoro maksimalno koliko može biti u afterburneru. znam da će radit sve kak se spada ako takt stavim na tvornički ili malo povišen, al se ne mogu pomirit s tim da sam dobio ili loš primjerak, ili sam je ja naknadno sheb'o. smanjit ću takt na 900, pa ću vidjet. 3d i hdmi audio sam isključio kako si rekao. e da, kad probam stavit pivot naćin na monitor, onda mi se sve uspori i moram komp restartat. koji je to vrag?
ma cek malo, ak sam dobro skuzio ti nisi nis testiro neg si puknuo odma visoko clock i napon? nemre to tako. trebas malo po malo dizat clock i dodavat juicea po potrebi dok ne nades stabilnost i vrtit testove. i nemoj napucavat voltazu bezveze previsoko jer koliko god da ta grafa ima dobro hladenje i da glasi za "najbolje" opet ima i svoje limite ko i sve drugo. koje su ti uopce temperature?
nemam pojma sta mislis pod pivot, jel to ono zakretanje ekrana za 90 stupnjeva? ak je, neznam nis o tome, moj ekran se neda zakrenut .
geronimo_2 je offline   Reply With Quote