View Single Post
Staro 22.03.2011., 21:25   #7645
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Moram priznati da ima igrača kojima pojedina oružja baš dobro leže, možda su čak i bolji s tim oružjem od nekog igrača koji ima bolje oružje (bolji damage/bullet omjer) ili oružje koje brže puca. Znam da se nekad dogodi da cijelu rundu odigram kao Engi i sa M14 MOD 0 ENHANCED naštancam hrpu killova, čak i kad protivnički Doc istrči sa svojim miškoputraljezom pred mene.
Svejedno, nekad znam izvrtiti i više oružja u jednoj partiji, tek toliko da provjerim jesam li bolji sa kojim drugim oružjem.
Uglavnom koristim AN-94 ABAKAN, M14 MOD 0 ENHANCED, M249 SAW i GOL SNIPER MAGNUM ili SVU SHORT na manje udaljenosti.
Sve u svemu, bez obzira na oružje, bombe, bacanje torti, prskanje šlagom, skill level i umješnost, niti jedan igrač ne može sam ništa napraviti, BFBC2 je timska igra i "one man Rambo stuff" ne pali. Eventualno rush do protivničkog MCOM-a ali ti i dalje treba ostatak ekipe da te štiti.
BTW, ponovio sam uništavanje MCOM Alfa u Arica Harbor rush mod u prvoj minuti (OK, u prvoj minuti "Mad Max" jurnjava u Humveyu do MCOM Alfa, eksplodira u drugoj minuti , baš mu nekad treba da istuli svoje ).
Sinac je offline   Reply With Quote