View Single Post
Staro 22.03.2011., 15:32   #7636
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Igram sada igru par dana pa...

Ovo sa oružjima i levelima je takav fail da je to nevjerovatno.
Na prvih 5 levela mi je bio totalni sf ikoga ubiti u nekakvoj izmjeni metaka ako dotični ima visok level a da idem na hardcore zato još nisam bio sposoban jer mi je ipak trebao minimap i tih par uputa kad sam tek upalio igru.
Puške su doslovno kao pračke tako da sam sve kilove morao skupiti ubijanjem iz tenka, prikradanjem iza leđa di je opet ako se naiđe na 2, 3 lika nemoguće ih pobit jer treba potrošit cijeli ammo za jednog samo ubiti.

Ovo ne samo dakle da je loše napravljeno nego je iritantno i totalno mi je pokvarilo igru, čak u tolikoj mjeri da mi ju je tlaka sad uopće paliti.

Isto tako nisu mi jasni neki koji uopće povlače paralelu ovoga i cod-a jer su igre neusporedive, kao da se uspoređuje kamion i sportski automobil.

Što još, da, na nemogućnost strejfanja dok brzo trčim sam se privikao lagano to mi uopće ne smeta.

Jednostavno jedini minus je nedostupnost oružja na nižim levelima i preveliki razmak između tih oružja i onih na većim levelima, jer ona gore nisu 5% jača nego 95% jača što nema veze s vezom i ozbiljno se mislim dal da palim igru više jer mi je ovih početnih par levela teža frustracija.
Starsailor je offline   Reply With Quote