View Single Post
Staro 21.03.2011., 21:34   #7162
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004

Pošto nisu došli na Zemlju regularnim svemirskim brodovima tipa ID4, nego kao hrpa kometa, možda su čak i lansirani preko nekakvog katapulta, definitivno puno manje napredni od onih iz Independance Day-a, no opet, one je sjebao virus iz '97 prebačen preko Apple laptopa tako da ...

-->
Citiraj:
Autor messiah Pregled postova
Također pogledao jučer u kinu (čisto zbog CGI-ja). Malčice me razočarao, naravno da nisam očekivao neku oskarovsku glumu, ali dijalozi su klišejizirani, a likova mi uopće nije bilo žao i da su ih sve smaknuli )

A što se tiče "realnosti" aliena, ja baš imam suprotno mišljenje. Ako već neka vanzemaljska rasa ima dovoljnu naprednu znanost da razvije međugalaktičko putovanje i ima osvajačke namjere, mislim da bi kolonizacija Zemlje spadala u kategoriju kratkog filma
Ma meni se ti alieni ne doimaju ništa posebno tehnološki naprednijim od ljudi, možda kakvih 50ak godina ili koliko već, no ima ih puno manje i nisu na domaćem terenu.

Pošto nisu došli na Zemlju regularnim svemirskim brodovima tipa ID4, nego kao hrpa kometa, možda su čak i lansirani preko nekakvog katapulta, definitivno puno manje napredni od onih iz Independance Day-a, no opet, one je sjebao virus iz '97 prebačen preko Apple laptopa tako da ...