Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 21.03.2011., 20:22   #362
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Evo, citat:
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Plusevi:
- ništa osim satisfakcije da imaš sennheiser, koji je po mome iskustvu razvikano sranje, bolje bih prošao da sam kupio Trust usb slušalice za 200-300kn nego ove za 370 kn.
Ja sam taj dio shvatio da se odnosi na cijeli sennheiser jer ne moze biti "razvikano sranje" od jednih slusalica.

No nema veze, slazem se sa vama. On-ear modeli nisu za neka udobna duga nosenja. Iznimka modeli koji imaju ekstra mekane i debele padove ili slabiju "oprugu". Za on-ear se uzimaju naki laksi modeli poput px100 i slicno. Ja sam imao problema i sa grado sr60 zbog supra-aural dizajna.

Za udobnost se uzme over-ear model, koji ne nasjeda na uske i moze se dulje nosit jer uho uopce nije u doticaju sa slusalicama.

Za zvuk necu komentirat jer ih nisam cuo iako moje stoji da se trebaju te slusalice tjerat sa kvalitetnog izvora. A i sama kvaliteta zvuka je mozda subjektivnog dojma. Mozda te taj trust pokvario svojim losim zvukom da ti je HD205 cudan i drugaciji do tog nivoa da mislis da su smece Ili, stvarno trust ima kvalitetan zvuk.

EDIT: Usviravanje ti je vremenski period koristenja slusalica (ili zvucnika) nakon kojeg one postizu krajnji rezultat kvalitete zvuka. Recimo 100 sati slusanja.

Zadnje izmijenjeno od: Rain Man. 21.03.2011. u 20:36.
Rain Man je offline   Reply With Quote