Evo, citat:
Citiraj:
Autor kasko
Plusevi:
- ništa osim satisfakcije da imaš sennheiser, koji je po mome iskustvu razvikano sranje, bolje bih prošao da sam kupio Trust usb slušalice za 200-300kn nego ove za 370 kn.
|
Ja sam taj dio shvatio da se odnosi na cijeli sennheiser jer ne moze biti "razvikano sranje" od jednih slusalica.
No nema veze, slazem se sa vama. On-ear modeli nisu za neka udobna duga nosenja. Iznimka modeli koji imaju ekstra mekane i debele padove ili slabiju "oprugu". Za on-ear se uzimaju naki laksi modeli poput px100 i slicno. Ja sam imao problema i sa grado sr60 zbog supra-aural dizajna.
Za udobnost se uzme over-ear model, koji ne nasjeda na uske i moze se dulje nosit jer uho uopce nije u doticaju sa slusalicama.
Za zvuk necu komentirat jer ih nisam cuo iako moje stoji da se trebaju te slusalice tjerat sa kvalitetnog izvora. A i sama kvaliteta zvuka je mozda subjektivnog dojma. Mozda te taj trust pokvario svojim losim zvukom da ti je HD205 cudan i drugaciji do tog nivoa da mislis da su smece

Ili, stvarno trust ima kvalitetan zvuk.
EDIT: Usviravanje ti je vremenski period koristenja slusalica (ili zvucnika) nakon kojeg one postizu krajnji rezultat kvalitete zvuka. Recimo 100 sati slusanja.