View Single Post
Staro 21.03.2011., 20:01   #8
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor vertigo Pregled postova
Imam liniju Sony MHC-EC79 i stalno izbacuje "no disk".To mi se bilo desilo i prije mjesec dana pa sam očistio laser koji je izdržao evo do jučer. Jel ima netko iskustva s tim i jel uopće to do lasera?
Skrto si opisao manifestaciju nakon ubacivanja medija. Dobivas li poruku odmah nakon sto je transport uvukao medij, ili dobivanju poruke prethodi ponesto cekanja? Koleba li se medij (stavi uho) u zelji prepoznavanja neko vrijeme?

Za drugu opciju ostaje pitanje kako si tocno cistio "laser" i uz pomoc cega? 'Noviji' modeli koji se baziraju na cdrom dravjeriji, uopce ne vole previse 'CD za ciscenje' solucije zbog vecih brzina tancanja.

Ako je prva igra u pitanju...

Pocesto ce zamjena drive-a biti povoljnija i brza od kupovine/trazenja pickup-a, koji ce u nekim servisima biti vidjen kao "previse posla" za staru ragu. Ako ti je linija vazna, nije neki strasan trosak kod normalnog servisera.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Kod Masnjaka slobodno tih 10€ stavi x10 Ja sam mu sa guštom rekao ga je obično govno guzičarsko...htel me oplodit za hrpu para
Al se volis s time hvaliti

Ma nema ti njega tamo previse - vec neko vrijeme. Ima mladju ekipu koja to obavlja. Popravili su se ponesto i manje je kritike. Zadnji PCE forumas, mislim da je Darkijas bio za monitor i nisu ga derali nista. Jedino sto im je i dalje glupo inzistiranje na dvokratnom vremenu

Sony je nemilosrdno odrezao more servisne dokumentacije iz druge polovice 90-tih - danas. Cak ni firme paraziti koji prodaju takve stvari, nisu popunili tu rupu. Prosle godine sam izvisio za dvije pro aparature, koje su jednostavno ukinute preko noci dokumentacijom. Bez obzira na datumsko postivanje odrzavanja podrske dijelova.
Visage je offline   Reply With Quote