View Single Post
Staro 21.03.2011., 17:05   #121
crozoki
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Evo i moje danas stiglo - nisam mogao vjerovat kad je lik dofurao kutiju iz skladišta. A pogotovo doma kad sam ga otpakirao. Ovo čudo je enormno, izgleda više kao big tower. Pogotovo što se tiče širine, moj (pra)stari TT XaserIII izgleda maleno...

Kako sam i prije pisao, najviše me interesirao prednji vent. Opcije za zamjenu su male jer su ovi 200 mm stvarno plitki. Kako su oba 200 mm identična i mogu se montirat samo na jednu stranu, ovaj usisni iz tog razloga pridržavaju dva plastična držača (na koje je ventilator zašerafljen). Na samoj prednjoj stranici nema utora za šerafe već se ti plastični držači samo utaknu u prednju stranicu iznutra. Tako da ako se želi montirat neki 180 / 200 mm vent koji je dublji morat će se ili ti držači zarotirat pa nekako učvrstit za prednju stranicu ili samo vent pričvrstit direktno na prednju rešetku. Najbolja opcija je nać neki dobar 2 cm dubok 200 mm vent sa boljim protokom.
prijatelju ajd poslikaj malo kuciste i kako si poslagao komponente unutra.
i reci kakve su ti temperature komponenata naspram onih koje si imao sa starim kucistem
jos ga nisam kupio ali cekam neke pare pa cu onda
crozoki je offline   Reply With Quote