View Single Post
Staro 21.03.2011., 15:06   #7612
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Vidis interesantno, ja zadnjih dana igram SC (da se naviknem ako ce se dizati nas server,jbg) i nikako da mi se dopadne

Za tvoja HC iskustva:
1.teamplay nije nemoguc NEGO je tezi i cim se ostvari kakav-takav vid teamplaya dominiras nad protivnickom ekipom
2.Kakve veze timkilanje ima sa HC-om?-na serverima gdje ja igram 3teamkilla=kick
3.Grm+guilly suite+silencer=WIN =netocno

Mene zivo briga imam li croshair i treba li mi 3 ili 5 metaka da ubijem neprjatelja,imam li podatke o municiji i sl , na oboje se mogu naviknuti, tako da mi ne pase zbog toga HC, pase mi jer mi totalno suxa u SC:

1) 3d spotting=vidim da ga dosta vole, meni je predebilan ovaj 3d wallhack.... mozda je bc2 only nubekima ok, igram bf od 1942 i neprijatelja trebas vidjeti na mapi, a ne tocno u kojoj/na kojem katu zgrade je i kako se krece... bf teamplay je vec 10g "enemy spotted"="neprijatelj je tu negdje", a ne oznacio sam ti ga na mapi pa ga vidis i kroz zidove i sl gluposti
2) killcam= skoro pa isti razlozi= to je cod debilana kojoj nema mjesta u bf igri....
3) no ff=valjda ne treba objasnjavati
4) health regen=kakav mrtvi helth regen, ako mi fali helta=zovem medica=teamplay, a ne cucnem u kut dok se ne regeneriram..
zen_sux je offline   Reply With Quote