Tema: Dragon Age 2
View Single Post
Staro 20.03.2011., 18:46   #317
skydec
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Upravo mi je, skroz neočekivano, igra pustila creditse koji su jako loše napravljeni, na DA1 sam odgledal/odslušal cijele jer su fenomenalni. Imam osječaj ko da sam igral ekspanziju a ne cijelu igru. Za nepachiranu igru je dosta stabilna bila, sve skupa 3 CTDa za 50h gameplaya. Skoro sve sam odigral na hard al nakon pol sata borbe sa onim petnožnim čudom V-nešt, kojeg sam prije već jednom zatamanil, sam odlučil spustiti na normal.
Igra je očito neispolirana, barem sam ja to zaključil igrajući na hard i zadnjih 3h na normal. Rouge neprijatelji na hard ubijaju magove ko od šale, samo mu se stvori iza leđa, backstab i gotovo mag je mrtav, a na normal nemaju šanse protiv maga jedino ako odjednom dođu tri/četri na njega. Borbe s bosevima traju abnormalno dugo. Neprijatelji se spawnaju iz vedra neba sa svih strana. Taktika igranja na hard se najviše bazirala na iskorištavanju AI-a, trčiš u krug s jednim likom kojeg prate neprijatelji a ostali rokaju po njima ili bježanje u kut mape di te sljedeći val neprijatelja ne vidi. Čim sam spustil na normal igra je postala "Walk in a park". Također sve špilje i kuće su iste, samo su na drugim mjestima zatvorena vrata.
I na samom kraju igre uopće nije bilo "kaj je bilo s ovima a kaj s onima" samo u šturo par crtica koje su drito vezane uz odluke na zadnjoj misiji i dwarf veli da se družina razišla samo je Izabela ostala sa glavnim likom. Mislim od igre koja za sebe drži da je ozbiljni RPG sam očekival puno više, kaj je bilo sa quinarijima, rudnicima, izbjeglicama i sa svim ostalim kaj se vezalo uz side questove očito nikoga nije briga.
Ostalo mi je sveskupa 3 nerješena questa, dva za koje nisam imal upute već sam sam trebal tražiti sve i jedan sa Herbalistom ali čim sam došel u Gallows odma mi se pokrenula zadnja misija tak da nisam mogel završiti misiju sa Herbalistom.
I herbalizam kao skil mi jako fali.
I najbitnija stvar zbog koje mi se DA1 jako sviđa, taj neki epski štih koji je ta igra imala i koji se protezal kroz cijelu igru je u DA2 u potpunosti izostal, pojavi se tek na samom kraju igre.
Nadam se da je ovo bil samo uvod u danje nastavke Dragon Age priče, jer u DA1 ima dva bitna događaja početak i kraj blighta koji zaokružuju cjelinu, a ovdje se tek nešt "veće" počne dešavati na kraju igre i taj događaj predstavlja početak rata (da sad ne spoilam između koga) koji bi se (valjda) dalje odvijal i završil kroz DLC-ove i ekspanzije za DA2.