View Single Post
Staro 20.03.2011., 15:41   #253
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor prt scr Pregled postova
imam hp zr 24w i sad sam primjetio nešto(kontaktirao sam raliSHA da provjeri kod svog monitora ali se ne javlja pa ću napisat ovdje)
{pokrenem aida64 xtreme(program) koji ima i monitor dijagnostiku i postavim na GRID i stavim magenta grid: nakrenem glavu do lijevog ruba i ta krajnja lijeva crta mi se prelijeva u plavu boju
a kad okrenem pogled na krajnji desni rub tada mi se zadnja crta prelijeva u crvenu boju(pažljivo pomičem glavu i lijepo se primjeti prelazak u crvenu)

na žutom gridu događa se pak da se sa lijeve strane prelijeva u zelenu a sa desne u crvenu}
Pogledaj odgovor u temi 24" monitora. Ako se radi o tome, vjerojatno ce ti uvaziti garanciju ALI moj savjet je da dobro promislis zelis li to i koliko te smeta. Meni je na prvom ZR24w-u to bilo na lijevoj strani i u jedinom slucaju kad se moglo primjetiti je kad sam imao crtu sirine jednog piksela na toj strani, i to zbog buga u firefoxu se ponekad znalo dogodit i onda kad odem na web site sa crnom pozadinom primjetim da ta crta nije potpuno bijela nego se prelijeva u plavo. Samo natezanje okvira rukom je pomoglo i mozda bi i eliminiralo taj minorni problem u potpunosti ali sam reklamirao i pozalio na kraju jer su sljedeca 2 primjerka imala puno ozbiljnije probleme pa sam na kraju i odustao.
Rista je offline   Reply With Quote