View Single Post
Staro 20.03.2011., 12:47   #766
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Pa, CS sam riješio valjda do samoga kraja prvi puta, ali mi se nije dalo igrati lovice pred sam kraj...pa sam nastavio SoC, koji sam riješio isto dosta, pa da probam CP, pa da prodam komp, pa da kupim i tako pomalo...
Lovice? misliš kad hvataš Streloka? pa to i je bit cijele priče no dobro, nema veze.

Citiraj:
Sad cu za početak napravit štimung sa driverima od grafe i postavkama, a onda idem skupljat puske u tamo u Cordonu a prodavat ih u Swampu
zašto u swampu? što nije bolje ih prodavati u Cordonu onom debelom seronji Sidoroviču?
Što se swampa tiče, to mi je najgluplji dio igre. Čim izađem u Cordon pa dalje, odma mi je bolje.

Citiraj:
Ugl., CoP mi se najmanje svidio, njega cu zadnjeg ganjati, rijesim CS a dalje cu lako, SoC znam napamet tako da nije problem do jednog dijela.
CoP je najjednostavniji i najlakši kao Vanilla igra. i najviše treba modove od svih nastavaka da bi bio koliko toliko zanimljiviji. (SMRTER, Sigerous, Reloaded, Complete)

Citiraj:
p.s sad cu te PMat da mi objasniš kako flešat BIOS
Slobodno
Citiraj:
edit: 1.5.10 katastrofa, pucaju teksture, evo Primjer , mislim wtf
ja bih rekao da ti je kompjuter zaposjednut. zaposjeo ga đava
savjet: deinstaliraj igru. napravi clean install, lijepo ju pečiraj na 1.5.10 i instaliraj Complete mod. i da, kreni ispočekta. jel daljnjim drljanjem i brljanjem, neš niš napraviti. znam to jako dobro.
Brko je offline   Reply With Quote