Gledaj nisam još stigao do toga svega sad sam u poslu pravljenja hrvtskog prevoda pa kad to završim možda sutra ili prekosutra onda ču se malo pozabavit sa svim opcijama i varjacijama i vidjet onda koliko to zauzima a mozeš i ti to testirat jerbo kad si završio i napravi ISO fajl original tvoj instalacijski full CD je u Folderu:
c:\XP\full i onda vidiš kja je veličina medjutim trebaš se igrat sa opcijama..
Kad zvaršim prijevod onda ču pustit sve kako ide i puno opširnije od ovih prvobitnih uputa koje imaš pa češ moči čitat do tad se strpi ili se igraj malo pa možeš i ti neka svoja zapažanja i iskustva podjelit . znaj da to nije uzalud uvjek ima onih koji dolaze za nama i onih koji su bili ispred nas da nema pomoči i pomaganja ovaj forum nebi ni postojao. Svi smo mi došli na Forum po još znajnja i bilo nas je koji nemaju pojma i onih koji znaju i htjeli su više da takvi nisu nesebično djelili iskustva nebi drugi nešto učili i sve ovo skupa nebi vrijedilo i možda je za eksperte na ovom forumu ovo smješno ali neke stvari treba pojednostaviti tako da i oni sa slabijim poznavanjem rada na PC si pomogu, a samim time što su došli na forum imaju potrebe za proširenjem znanja .
Zato pzdrav svima i Velikim i malima na ovom forumu.
Na krju svi smo mi jednaki jer smo Članovi foruma !
: goood : : goood :