View Single Post
Staro 19.03.2011., 20:04   #61
tetak dudo
Premium
Moj komp

tetak dudo's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
1 - u SE555 postavi adsl konejtiranje na manual jer je ne koristiš u tom uređaju - TOGA NEMA U SX763, tj. ne mogu naći
Ima al neće da se sam nađe, Advanced settings > Internet > Internet off.
Nije ključni detalj, može ostati i uključeno.

2 - sa kompom / lapom utvrdi MAC adresu wireless kartice u SX763, SE555 - NISAM JER IMA VIŠE KOMPOVA KOJI SE SPAJAJU
I šta ovo zapravo znaći ? Moraš znati / utvrdit MAC adrese wireless modula u oba uređaja kako bi ispravno odabrao / unio prilikom konfiga WDS - a.
U oba uređaja postavi isti SSID.

3 - u SE555 uključi WDS funkciju - uključim na sx763 koji bi služio kao AP
WDS funkciju uključuješ na oba uređaja i na oba treba "prijavit" onog drugog, vidi full manual.

4 - stavi dva routera blizu privremeno dok skonfiguriraš - nažalost, nije moguće.
- stavi SE555 "na pola puta" i bežično se spoji na njega - ne kužim kak na pola puta
Prilikom konfiguriranja uređaji trebaju biti dovoljno blizu dok se link osposobi a potom drugi uređaj postavljaš na lokaciju gdje sigurno hvata prvi uređaj a da komp/lap sigurno hvata taj drugi uređaj.

Sad jasnije ?
pozdrav pokušavam već par dana upariti dva simensa 763 ali mi ne ide kada uključim WDS oni se nađu ali mac adresa od prvog modema mi se krivo pokazuje na ovom drugom
znači 1.modem .. .. .. .. .. .. ZF
2.modem .. .. .. .. .. .. Z8 zadnja znamenka različita
još da pitam dali na drugom modemu moram da ukucam sve postavke od T-coma
tetak dudo je offline   Reply With Quote