View Single Post
Staro 19.03.2011., 16:37   #7597
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
A pisanje DICE-u nije bacanje ideja u vjetar?

Al slazem se.

Ja sam do lvl 25 imao 2.4 k/d ratio, tad mi je dopizdilo rekao i dont give a f...idem sad provjerit al 100% je ispod 1....

Svi paze mutavi k/d ratio, u rushu nema postenog pusha u cq se gubi momentum jer cim se uzme point napravi se fronta oko njega umjesto da se ide dalje..... trebalo bi ukinuti k/d ratio skroz, samo pointovi i gotovo, igra je team-based ffs.

Poslje cu iskopati u prilog sc, jedan od najboljih igraca na mom regular hc server (po statistici servera), je neki odvratni hippy/wooky koji dane provodi na stablu vecinom sa 27/0, 35/2 i slicnim scorovima, mislim da mu je sada k/d preko 5-6, tim mu vecinom whyna i gubi, al eto on ima stat za pohvalit se..... dodas takvih 5,6 u tim i gg.

Ja samo nemam vremena/volje za istrazivati o komandama i sl.,ako netko hoce dignuti server spreman sam ga i subvencuionirati pa taman bio sc only (koj nevolim) ,h/metal 24/7 (koji mrzim), nek jedini uvjet bude PERMABAN za likove koji ti udu u tenka dok ga popravljas, ubiju te da prije stignu do helica, spawncampaju u neprijateljskoj bazi dok tim pusi posvuda i sl.
zen_sux je offline   Reply With Quote