Moguce je rotirat samo pod 90 stupnjeva, desnom tipkom. Znaj da metro ima i 3 razine dubine. 1 je za u zemlju, najobicnije.... 2. razina je ako moras "preskocit" rijeku, a 3. je za preko mora (helsinki). Dobro je kombinirat jer ako ti se sijeku 2 metroa, da nemas kasnije problema sa tim dubinama.
Ja radim kombinirano. U centru su krace, kruzne stanice, vanka nesto duze. Ne idem preko 15 (kruzna linija) ili 20 (povratna, stanice sa obe strane) stanica. Ali sve ti ovisi i o prometu. Ako tramvaj mozes stavit po onim zelenim povrsinama po sredini ceste, i tako premostit velike udaljenosti a da ne ometas promet previse, ja tu znam ic dosta puno, i do 20 stanica u jednom smjeru, te ako vidim da sam "pogodija" sa stanicama, odnosno, uvik ima puntika koji cekaju, samo stancam tramvaje. U pocetku je to pozamasan trosak, ali na neki duzi period je odlicna investicija.
No moram napomenut jos jednu stvar. Dosta sam "razocaran" lakocama scenarija i brzinom rjesivosti istih. Prva dva si bila dosta teska, valjda dok se nisam naucija, ali onda sam dosta brzo rjesava ostala scenarija. Imajte na umu da bit scenarija nije rijesit sve one questove, vec to to cisto ako zelite zaradit itd..
Tako da sam na 11 scenariju, i samo "picim" kroz njih, a onda cu uzet Bec, kao najdrazi grad za igrat...