View Single Post
Staro 19.03.2011., 14:20   #18
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Dr@Zen Pregled postova
Jucer sam ponovo krenuo 2 scenarij. Isao sam odmah na metro ali onaj elevated (jeftinija gradnja) i stvar funkcionira. Napravio sam i kratke rute 3 stanice sa brodovima, i izgleda da to sve skupa radi za sad. Brodovi su puni. U plusu sam mjesecno oko 1 mil. Nemam jos tramvaj, to cu samo prema aerodromu, za onaj quest, jer prosli put kad sam ga napravio u centru nije sa bas navozio...

2 Pupo: Procitaj pocetak teme, meni je pomoglo. Odmah na pocetku povuci metro od zelj. kolodvora pa gore do one 2 bolnice i faxsa, stanicu ubaci negdje izmedju da ulovis i bolnice i fax. Kasnije od zeljeznickog pa lijevo do zabavnog parka. Te 3 stanice ce bit krcate.
Jel moguće rotirat metro stanice? Čini mi se da sam to preskočio u tutorialu il se stvarno nemože.

Hvala na savjetima. Sad je lakše već. Radio sam glupe greške, tramvaji su mi čepili sav promet pa na kraju i sami sebe a i nisam bio svjestan odmah da se vozila neće rasporedit lijepo po liniji ako odmah ubodem 4 tramvaja već da će vozit jedan iza drugog.

I još nešto, da li pravite vmanje dugačkih linija po gradu (bus, tram) ili više kraćih?