Reci da nema smisla ga prijaviti je kao reci da neces glasovati jer ce novi koji dodju biti jednaki lopovi...mozda ce i biti ali i dalje trebas. Tako da samo ti njih prijavi. Ja redovito prijavim kada je bas ocito da netko vara,smatram da je to duznost korisnika za dobrobit zajednice.
Ipak,treba biti i savjestan pa ne prijavljivati bez veze nekog svaki put kad ste ownani (jel moza ova rijec ovako!?

,hehe),jer to ubija smisao te prijave i vjerojatno umanjuje njenu relevantnost.
Sto se tice toga,gleda li netko na to,treba vjerovati da gleda,ali naravno da nije za ocekivati da ce netko nestat s mape u roku 1 sata,samo zato sto si ga ti prijavio. S obzirom koliko je prije bilo cheatera,mislim da netko to cita. Mozda ih je manje jer im je dosadilo,mozda jer manje ljudi igra danas,a mozda zato sto nesto cine po tom pitanju...i zato PRIJAVLJUJ!!!!!
Inace,cudno mi je da si na bas tako puno ih naletio,jer ih ja stvarno rijetko vidim,a ja igram jako puno. Ipak,mozda je to samo stvar ground wara,koji ja igram rijetko u zadnje vrijeme,posto vole tamo obitavati jer je vise ljudi,pa samim tim i vise killova. Jos jedno rjesenje koje uvijek pomaze-samo lijepo izadjes i pronadjes novu igru. Da im svi izlaze odmah,ne bi se imali cemu veseliti...