Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 19.03.2011., 04:17   #354
njezic
AV-TV-SAT-GAMING {FREAK}
Moj komp

njezic's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Exclamation Sennheiser PC 360

Kod mene konačno stigle Sennheiser PC 360 koje sam naručio preko Sennheiser zastupnika "Nove boje zvuka".Sad mi treba mi neka bolja zvučna za gaming i muziku?

Dakle, zvučna treba imati prvenstveno podršku za sve napredne gaming tehnologije (Creative - EAX 5.0, EAX ADVANCED HD, X-Fi CMSS-3D ili npr. ASUS rješenja DS3D GX2.5). Zanima me gaming iskustva onih koji imaju ASUS XONAR zvučne da li se može tim njihovim EAX emulacijama (GX2.5) dobiti ista stvar kao i kod Creativa? Asus XONAR (npr.D1 ili D2) mi je interesantan zbog PCI slota, jer mi fali PCI-E utora za X-Fi Titanium Fatal1ty.

Inače, zasad koristim jednu mobilnu soluciju "Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 USB" s kojom sam prilično zadovoljan (EAX 4.0, EAX ADVANCED HD, X-Fi CMSS-3D).

Izdvojio bi i jedan dobar review slušalica Sennheiser PC 360 sa detaljnim testovima i slikama (*review ima 5 web stranica):

Da priložim i nekoliko dobrih linkova na video recenzije (tu je dan i njihov drugi gaming model PC333D - dobar info za gamere):Ako nekom nije poznato šta znači EAX i druge Creative napredne tehnologije u igrama neka posluša demo primjere (obavezno staviti slušalice):

Zadnje izmijenjeno od: njezic. 23.03.2011. u 16:43. Razlog: Dorada...
njezic je offline   Reply With Quote