A evo što se meni

neki dan desilo...
Šuljam se kao recon uzbrdo u Arica Harboru, ja branim MCOM u rushu. Dođem do stijene i skočim da vidim ima li koga iznad a kad tamo protivnički recon taman snajpa nekog iza mene. Naravno da me iznenadio toliko da sam čak od šoka kliknuo pucanje i pogodim ga svojim snajperom bez ciljanja ravno u glavu

i on pada mrtav. Stijena toliko visoka da on nije vidio mene niti ja njega dok sam prilazio stijeni. E, sad ja stojim sa donje strane stijene i čekam, znam da će se recon vratiti, vjerojatno ne više kao recon, nego sa malo boljim oružjem (

) i stvarno dotrči on, naravno (sa

) i uspijem ga prvim metkom iz pištolja pogoditi posred čela i on opet pada mrtav

. Par sekundi kasnije piše on u chatu "Sin.[HR] at aimbot" i mislim si kakva sreća da tip nije admin, nakon onakva dva pogotka bi stvarno čovjek zaključio da imam aimbot, pa tko bi povjerovao da sam bio soooo lucky dvaput. Prije toga sam skinuo nekih 14 protivnika u relativno kratkom vremenu, da sam ja bio admin na tom serveru, odmah bih stavio ban

.
A evo,
OVO je primjer cheatera koji se debelo koristi aimbotom. Igrao Atacama Desert i tip sa svog spawnpointa ubija nas na našem spawnpointu...