Citiraj:
Autor Wolverine
Kamariki4 je brutalno tih.
|
Je, ja sam zadovoljan s bukom (odnosno nedostatkom iste), napajanje je definitivno tise od Corsair VX450, i u idleu i pri opterecenju od nekih 300W. Samo je kod 750W modela problem sto ima cetiri 12V raila, svaki ima svoj OCP. Ne uspijem dici Phenoma X6 na 4GHz zbog toga. Zapravo ne ide nikako preko 1.35-1.37V, u Linxu samo crashira i racunar se restartuje. Inace je napajanje izvrsno, tiho, modularno, ogroman broj konektora, a bilo je ubitacno jeftino nekad na Linksovoj akciji (oko 650kn).
Citiraj:
Autor siloman
s tim brutalno se ne slazem 
imam ga od 750w
konfa mi vuce 250w iz zida(LOAD)
znaci nebi se smio ni oznojit
a nakon bc2/crysis2 i slicnog se cuje ko turbina
izvadio sam ga iz kucista i procistim,drzim ga jos neko vrijeme vani dok igram i full tih,vratim u case i nakon 2 dana opet buci -.-
cini se da nema dosta zraka zbog filtera i cinjenice da mu vent nije bas na sredini kucista
al ako sam vec dao 700kn za napajanje i 600 za case ocu da sve radi kako spada a ne da imam turbinu u compu,sada slobodno mogu uzet gtx295 pa nek se vrti na 70% i bit ce isti ucinak ko na kamarikiu -.-
|
Ja ga opteretim sa 450W i nista. U solidno provjetrenom kucistu, 2x140mm na usisu i 120mm na ispuhu. Ali se zagrije, to je istina, za to je zasluzan i 100mm ventilator.