View Single Post
Staro 18.03.2011., 18:31   #1
mrVivi
Premium

mrVivi's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Sound Blaster X-Fi i Genius SW-HF5.1 5050

Znači imam zvučnu Sound Blaster X-Fi i zvučnike Genius SW-HF5.1 5050 posto je ovo moj prvi surround za računalo imam nekoliko pitanja.

1. moželi se ikako pojačati snaga stražnjih zvučnika, prednji su ok ali stražnje nečujem, taj problem sam rješio kod gledanja filmova naime kad gledam filmove koristim AC3 filter koji među postavkama ima mogučnost namještanja svakog kanala posebno sad mene zanima mogu li ja to kako napravit u windowsima 7 za sve a ne samo kad gledam filmove osobno meni najvažnije kad igram igre jer sad praktički nečujem ništa šta se događa iza mene a trebo bi P.S. zvučnici su ok, zvučnici su malo udaljeniji od mene nego bi trebali bit oko 2 metra ali ipak mislim da bi trebali biti glasniji.

2. Kad puštam muziku ili bilo koji drugi stereo sound bass mi neradi (tj buffer ne buffa) u driverima od zvučne imam opciju stereo surround sto sam uključio čime sam dobio zvuk na pet zvučnika ali bass opet ide preko zvučnika a ne buffera.
Jedini način da buffer proradi je da uključim opciju Enable Bass Redirection - dali je ovo normalna stvar ili nesto ne štima.

3. Htio bih spojiti i slusalice na ovaj komp da li je to sad moguće preko ove zvučne kartice s obzirom da front speakers sad zauzimaju zeleni priključak.
mrVivi je offline   Reply With Quote