Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 18.03.2011., 08:37   #4976
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Izveo je Ishmael tu skretnicu i da, presložit ćemo ju, znači ne ja sam. I ti princip s otporima je već isproban tak da ne lunjam u prazno.

@ Ziiky

Hvala, doći će i to na red, pa eto, možda i dođem do tebe, pa popijemo pivce.

@ tech

Nema smisla ubosti Seas drivere, pošto opet moram prčkat po skretnici i dampingu. Vrijednosti na trenutnoj skretnici i sama shema je oke, no kako je izvedena, šlampavo ili dobro, dosta govori to što ju idem preslagivat.

Ne gledaju Diamondi u križ, al kak ne kužiš da to meni nije bitno? Znači, ak je tebi i ostalima bitno, meni nije. Ja sam dobio puno bolji zvuk koji bude još bolji kad sve dovršim.

@ srale7

Ma znam da je to sve neka vrsta forsanja, potpuno sam svjestan toga. Bez brige, više sam vani, na poslu, faksu i kod cure i u teretani nego kod toga

Ima posla s kutijama, sama baza im je odlična. Kak je Kiki rekao, moram i šiljke dodati, no imam one gumice ispod, nisu direktno na podu.

Meni najviše tu smeta kaj svi kudite, skretnica ovo ono, a kad već kudite, mogli bi i dati neki savjet kak da se to popravi, prepravi. Stolarija bude zasad ovak, prvo rješavam damping, ožićenje i skretnicu.

Pozdrav i svima piva
Flikoman je offline   Reply With Quote