Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 18.03.2011., 00:14   #4968
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ja svečano povlačim sve što sam rekao u obranu samogradnje. Po meni, ovo je primjer kako ista ne treba izgledati, ovo je šlampogradnja, i briga me da je tutor bio i sam i-Sus (lobiram za svoj prijedlog naziva webshopa kolege Zagija). Tek sad, kad su dečki naglasili, vidih da jedinice nisu jednako udaljene jedna od druge, od bočnih stranica... Ručno motane zavojnice sa namotajima koji se križaju, ispucali lak na lak žici, premala udaljenost tih zavojnica bez obzira na rotaciju, isti promjer žica, loš finish kutija, lemna mjesta, tipologija i smještaj samih zavojnica, kutije na podu... I mogu nabrajat unedogled. Nemar u svakom elementu. Vidi se da autoru nije bilo u cilju postići maksimum iz ovog. I nema tog i-Boga koji će me uvjerit da ovo svira dobro. Pa dobro jesi li ti svjestan da svaka od ovih kutija svira drugačije? Ili je to isto bilo u planu dizajnera i njegovog mentora? Baš me zanima Ishmaelov komentar na ove zvučnike, daj postaj na audiofilima i traži mišljenje, molim te ko i-Boga. Ako imaš priliku, prije nego uložiš nepotrebnih novaca u ovu lakrdiju, poslušaj jednu pa drugu kutiju posebno. Tvoje audiofilsko uho, brzo bi trebalo uočiti razliku. Da u startu sasječem tvoje potencijalno negodovanje mojim komentarom, branio sam te kutije prije, nešto malo se razumijem (izradio transmisiju 2.5 ustroja, malo kompliciraniju od ove tvoje, sa istim driverima izuzev visokotonca). Samo želim pomoći, ukoliko je to uopće više i moguće...