View Single Post
Staro 17.03.2011., 16:32   #521
greensky
Registered User

greensky's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Kakva te to ophodnja od 4 policajca napala???

/cut
Bilo je 3 policijskih službenika. 1 je cijelo vrijeme sjedio u svojem autu i pisao nešto (kroz prozor vidio sam da je papir A5 i ispunio je cijelu stranu).

Ovaj drugi me doslovno maltretirao da ako išta zucnem da će mi još 13 prekrašaja napisat. Rekao mi je skidaj tablice, skini jaknu, vadi sve iz đepova, otvori ladice, auto, gepek itd. (Taj mi se na kraju i ispričavao nakon što je shvatio da sam mu OK, da nisam majmun - citiram). Sve ovo je trajalo otprilike 30 - 45 minuta!!!

Sad ću biti precizniji, dakle autu je istekla prometna dozvola u 3. mjesecu prošle godine. Od tad taj auto stoji neodjavljen kod susjeda/frenda koji je uredno platio kaznu za neodjavljivanje. Mi smo ga samo premjestili kod mene da stoji da mogu sutradan bacit pogled na motor, unutrašnjost, sveopće stanje. Ja sam ga dovezao i meni su napisali kaznu. VLASNIK se u cijeloj priči nije spominjao! Bio sam u Heinzlovoj da pitam možemo li ga odjaviti i da se informiram o daljnjem tijeku događaja i ljubazna žena na informacijama mi je rekla da ću ja dobiti kaznu na svoju adresu. Opet se vlasnik nije spominjao.

Oni su meni dali samo jedan papir što ću priložiti uz ovaj post (nadam se da se vidi, mobitel je malo slabijih mogućnosti).

Nikakav zapisnik nisam dobio niti sam išta potpisivao (ali poznato mi je da nema potrebe za time, dakle ja ću svoje prekršaje fino vidjeti kada mi stigne doma prekršajni nalog, zar ne? Na to se onda žalim ako nešto nije istina, a isto tako se žalim ako je novčana kazna previsoka uz naravno priznanje prekršaja).

Na sud ću svakako doći pristojan i fin, jer inače sam takav i nema potrebe za glumom. Sam si financiram faks a i sve ostale životne troškove ako eventualno nešto zaradim, roditelji su mi rastavljeni a živim s tatom koji je samohrani otac nas četvero i on svakako nema novaca da mi išta plaća niti to očekujem od njega!

Inače da se zna, ovaj auto otkupljujem od prijatelja za 1000 kn, porez na njega je max 100 kn prilikom prijenosa (ovo još ništa nije napravljeno a ni ne mislim to raditi dok se ne sredi ova kazna). Ovo pišem zbog eventualnih komentara "ako imaš za auto, imaš i za kaznu". Registraciju sam htio podjeliti troškove sa curom na njen prijedlog tako da ni to ne bi puno izašlo.

Puno hvala svima na odgovorima (to uključuje i Franf-a)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image011.jpg‎
Views:	1170
Size:	150.1 kB
ID:	11575  
greensky je offline   Reply With Quote