17.03.2011., 15:09
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Autor lespaulg
Evo da se i ja malo pojadam:
Do sad sam imao 6-7 narudžbi u Protisu i sve korektno i u roku. U ponedjeljak naručio komponente i došao mail da sve imaju osim writera, da li mogu staviti neki drugi umjesto toga. Odgovorim na mail i još nazovem, čovjek potvrdi da sve imaju u Zg-u i da će zamijeniti writer te da dođem sutra po to da naprave novu naruđbu u slučaju garancije za taj writer. Dođem ja iz Varaždina u Zagreb, kad veli prodavač da nema ploče i procesora. Poludio sam, a večer ranije pred kraj radnog vremena me čovjek uvjerava da je sve spremno da si mogu doći po naruđbu. I kažem, izađite mi u susret pa pošaljite poštom na vaš trošak, pa počeli srati da nemogu ovo ono. Tražim šefa, nema ga, tražim broj, ne daju. Da će oni obavijestiti šefa za taj problem. I onda sam rekao pošaljite to poštom. Sad ako mi dođe račun za dostavu, zvat ću im upravu i nikad više k njima kupovat !!     
|
mene su zajebali isto tako... odlučio sam da ne kupujem tamo ništa... bezobrazni su zbilja... Kad sam rekao neka izvole platiti dostau mi je rekao da nek mi to dostavi nakon smjene onaj koji mi je rekao da je komponenta tu. Na kraju sam ih ipak uvjerio nek dostave o svom trošku, ali takav bezobrazluk mi ne treba...
|
|
|