View Single Post
Staro 17.03.2011., 12:44   #2204
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Bed je sto mi je kartica koja je dosla sa telefonom samo 2GB pa sam zato pitao ima li nesto sto ide direkt na PC .
Za takav backup koji ide direkt na komp neznam.

Citiraj:
BTW kako prebacim sa PC-a u telefon ako se tel neda bootati tj. ako trebam napraviti restore a nemam ROm na kartici ? Moze li se rom snimiti na praznu karticu formatiranu na PCu i da on to prepozna?
Ako dođe do toga nabaviš čitač kartica, ubaciš ROM na karticu i flashas sa CWM-om.

Tako se inače i flasha ROM sa CWM - skineš ROM, staviš ga na karticu, upališ mobitel sa volume down+power, uđeš u recovery, odeš na opciju install zip from SD card (ili tako nešto), onda choose zip to install i izlista ti SD karticu, odeš na ROM koji hočeš instalirati, potvrdiš i pričekaš 3 minute da flashanje prođe.

Naravno full wipe je obavezan prije svakog flashanja - brisanje memorije i cachea telefona (SD karticu wipe ne dira)

Citiraj:
Evo stavio sam RomManager i napravio CWM iz njega i onda reko backup current ROM, pitao me za ima filea, on se rebootao i na ekranu se pokazlao "manual mode" i tako je stojao i nista nije radio nekih 30 sec, stisnem power button i pojave se opcije , setam sa volume up/down kroz menu ali nijedna od opcija nije "backup rom" ?
hmmm.
Iz ROM Managera kad backup radiš on bi odmah poslije zadavanja imena backupu treba ugasiti telefon i pokazati progress bar backupa.

Meni CWM nije proradio dok na svom DHD-u nisam napravio S-Off, ali čitam kako to nije potrebno za SGS.

Mislim da bi ti najbolje bilo da skokneš na youtube i upišeš SGS clockwork mod backup ili slično. Kroz video puno više i brže naučiš.

Citiraj:
Moram li imati Rom Manager Premium (ovaj sto se placa) ili je ovaj standardni iz marketa dovoljan ? Na kartici imam slobodno nekih 1.7GB.

Thx
Free verzija je dovoljna naravno.
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
J

hammer_of_thor, može link za rom koji koristiš?
Izvoli; >>Spike CyanogenMod 7 Gingerbread Edition<<

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.03.2011. u 13:14.
hammer_of_thor je offline