View Single Post
Staro 17.03.2011., 12:26   #518
greensky
Registered User

greensky's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor Franf Pregled postova
Doci ces pred suca, objasnit sta i kako je bilo. molit za smanjenje kazne i to je to... kakvi bi ti jos savjet htio?
ako je kazna od 7k pa nadaje ti ces dobiti minimalnu umanjenu jos dodatno, vjerovatno, jer si student, jer ti je prvi put, jer nemas pare itd. ali ocekuj da ces nesto platiti sigurno...

uglavnom kriv si, a ovaj dio da su bili bahati, da su trazili drogu itd zaboravi jer se to tvoga slucaja ne tice i sudac to sto si ti imao bed luck sto su te uhvatili mora zanemariti... cinjenica je da si kriv i da si uhvacen.
tvog slucaja se tice jedino da nemas para, da si student, da si fin i da neces vise nikad itd...

a ovaj dio kako ces ti platiti je tvoj problem. ja tebe ne pitam kako cu ja platiti racun za struju.
zicat ces na rate, ako ne mozes ni tako platiti onda ces u zatvor. spremit ces par ispita i kad izađes diplomirati. samo kupi sapun na uzici
Ovakav tip odgovora mi je i trebao, dakle nikakve olakotne okolnosti osim te da sam student mi ne idu u prilog? Ne mislim negirati ništa, ali takav bad luck treba imat

Puno hvala

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Daj se odluči, jel 400 m ili 3 km.
Evo da ne duljim, RAUL je odgovorio na pitanje

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.03.2011. u 12:28. Razlog: dupli post, ne koristi edit...
greensky je offline   Reply With Quote