View Single Post
Staro 15.03.2011., 14:22   #3122
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Pozdrav svima! Trebao bih hitnu pomoc s problemom u ovoj igri. Iako nisam siguran da je bas problem u igri,htio sam prvo ovdje pokusati s obzirom da mi se cini da se ostale zadace na racunalu obavljaju bez problema.

Dakle,jos jucer ujutro sam je igrao bez ikakve frke. Navecer si donesem headset od susjeda jer sam htio probati igrat s njim,pokusavam ga spojiti,bas mi i ne ide,headset je nekakvo smece od valjda 30 kuna i u poluraspadu...spojim ga,al ne radi,barem ne mikrofon,otpojim ga i idem igrat bez njega,upalim igru i ne mogu igrati.

Vec u meniju vidim da se igra raspada,sve trza,lagga,mis preskace,onako sve bas zapinje,udjem in-game,isto,pa jos i gore. Ubiti naravno ne mogu nikog jer se ne mogu ni kretati. Sve to izgleda kao da mi je ping 2 milijuna i kao da igram na Geforce mx400(ili mmx 400,kak se vec zvala). Pokusam u Steamu verifikaciju fajlova,defragmentaciju, instaliram nove drajvere za karticu,nista ne pomaze...

Proc mi je c2d 6300,2 gig rama,kartica ATI 4870. Ali do hardvera ne bi trebalo biti. Osim moguce do diska. Primjetio sam da mi je disk banana u zadnje vrijeme,vrijeme i nemar su ga valjda dokrajcili,iako je zapravo samo 3 godine star. Meni jedino pada na pamet da su mozda jeftine slusalice krive,mozda zbog magneta u njima kad sam ih priblizio kompu da je ranjeni disk dobio jos dublju ranu,al opet to mi je tako nategnuto i tesko zamislivo.

Zato me zanima prvo znate li ipak nesto o tome jel bi moglo biti do igre? Problem se vec imao jednom i tada sam samo napravio defragmentaciju iz steama i onda je radilo,iako nisam siguran da je to rijesilo problem jer je nisam igrao odmah nakon toga.
ROMO je offline   Reply With Quote