Tema: Crysis 2
View Single Post
Staro 14.03.2011., 23:43   #423
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
Probao. Mape katastrofa.Nasao onaj auto-aim, il sta vec u opcijama.odinstalirao.

Lol na ekipu "al ovo je samo demo", a na temelju cega da kupim igru, zar mu to i nije svrha. Da je valjalo preorder, ovako back to bc2 do bf3 (tako sam se nadao nakaciti na nesto s manje bugova do jeseni ).

Ko voli Sp jos ima nade....nisu ovi turci za MP...

A kako si tako siguran u BF3,a nisi igrao demo? Vidili smo jedan kratak filmic i sad kao znamo kakva ce biti igra...

Kao sto je netko rekao,ovo je samo demo i cini se sklepan od konzolaske verzije i ne,ne mora predstavljat konacnu igru. S druge strane,multiplayer ni nije glavni dio Crysisa,koji se uvijek kupovao zbog kampanje,kao sto si i rekao.

Ja cekam igru i uvjeren sam da ce biti dobra,jer dolazi iz redova tvoraca vrhunskih igara.

Uostalom,sto se tice tehnicke kvalitete danasnjih igara,MW2 je smece,milijun bugova,ne radi matchmaking,glitchevi,prenapucana kampanja i prekratka itd...pa opet imam 2200 sati odigrano i uzivao sam u svakom satu. Ispravka navoda: ponekad bi pozelio zapaliti i igru i sve ljude koji su je radili zbog svih tih nedostataka,od kojih poneki jednostavno nisu dopustivi jer zapravo znace nedovrsen proizvod(zamislite da kupite auto,a on nekad vozi,a nekad ne,ali je kao bas super kad mu se desi da ide),no svejedno bih je uvijek svrstao medju najbolje igre.

Zadnje izmijenjeno od: ROMO. 15.03.2011. u 12:00.
ROMO je offline   Reply With Quote