Citiraj:
Originally posted by BmwMPower
Kako su te zajebali ovi iz Ve-Mila?
|
Bio sam osobno jednom kod njih u OS i sve je bilo OK...ljubaznost i pomoć na djelu. kupovo sam modem, al opet sve je bilo OK i bio sam zadovoljan uslugom.
Al kad sam bio preko telefona naručivao robu, sve je bilo super i uplatio i poslo odmah idući dan faxom uplatnicu i trebo čekat par dana da mi stigne. i nije stizalo i ja nazovem da vidim šta je i onda mi oni počnu muljat kako im još pare nisu sjele na račun(a u FINI uplaćeno, znaci laz) i da će mi poslat čim pare sjednu...onda nakon 20min druga priča: nešto su cure zeznule u knjigovodstvu. sve bolja od bolje priče... i kao zadnju ispriku mi rekli da te robe nije ni bilo i da su i oni čekali da im stigne...da, baš! a kad sam sastavljao telefonom narudžbu s njima, onda je bilo svega i svačega - sve su imali kod sebe... Na kraju sam morao cekat vise od 10 dana, nesto sto mi je trebalo stici za 2 dana, a bilo je jako hitno!
poruka za ljude iz ve-mila: kad lažeš, laži da se kotrljla! i bolje bi mi bilo da se odmah kaže, ak je neka slučajna pogreška ili propust nego da se takve glupe isprike pričaju.
Ej, sad sam se malo prisjećo sveg toga i opet se naživciro...eto, tak je, ukratko, to bilo.