da odma kažem čitao sam oko 3 stranice unazad
Citiraj:
Autor Zebran
Hakom koći T-com da još više investira u DTK. T-com je najjaći igrać. Oni jedini imaju love za izgraditi infrastrukturu. Da Hakom dozvoli T-comu izgradnju infrastrukture, većina korisnika bi prešla na T-com-ov optički priključak, a ovi ostali telekom operateri bi se trebali spojiti ili propasti. T-Com nema triple -play uslugu jer im ne dozvoljava Hakom. A imaju i najviše cijene.
|
da ih ne koći, ostali bi bili pa pa...a onda bi vidio cijene
ps. a i ne smije je zakon o eu propisuje da ne može postajati samo jedna firma sa uslugom
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Po meni nema smisla to kočenje jer na taj način nikad nećemo napredovati.
Ostali operateri jednostavno nemaju para da bi bilo što napravili od optike. BNet tu jedini iskače sa svojom infrastrukturom dok iskon ima samo nešto malo testne optike i tu ajde nudi pristojne simetrične brzine, a ostatak operatera je na tržištu tek tolko da je. Optima propada, amis još malo ostatak se ne isplati ni spominjat.
|
iskon je u vlasništvu t-com-a zato i radi kako treba
Citiraj:
Autor medo
daj ne drobi gluposti da je T-Com otišao u minus.
to što vi nemate posla je drugi par rukava... 
|
nije minus..neće oni nikad u minus
samo je potrošen budžet za tekuću godinu i to vjerovatno samo na toj lokaciji
Citiraj:
Autor zgmmax
a nema posla zato jer HAKOM hebe sa svojim pravilnikom o polaganju optickih vodova
i kak netko moze probiti bonus/budjet nakom samo 3 mjeseca u aktualnoj godini??
Mislim da se budjet odredjuje na pocetku godine za cijelu godinu, tak da ne vjerujem da su ispucali bonus/budjet za 3mj.
Nemaju vam sta drugo rec pa su to izmislili
|
nije bitno šta su izmislili ili nisu...rade oni i dalje
osobno znam da je skoro pola splita...možda sad i više provučena optika a da li je puštena u promet...nemam pojma