View Single Post
Staro 14.03.2011., 14:22   #1371
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
imam par pitanja, trebam par odgovora radi se o i4 ios 4.3

1. Kad spremim novi broj dali broj ide na sim ili memoriju telefona? pitam jer sam primjetio kad sam ga kupio da sam morao prvo importirati kontakte,,, ako ide na mem telefona, kako ih bez JB (dakle bez cydia app) prebaciti na sim kad mob odlucim prodati?

2. ako spojim frendov i4, 4.3 na svoj komp dali ga itunes prepoznaje kao jos jedan moj uredjaj i koristi podatke od moje kreditne kartice ako bi kupovao app ili ide 1 uredjaj za jednu kreditnu karticu a kod dodavanja novog mogu opet dodati istu karticu?

3. kad odlucim prodati mob dali novi vlasnik dobiva i sve moje placene i free app sa mogucnoscu updatea posto nece imati pristup mom itunes acc, odnosno hoce li imati kakav konflikt sa svojim acc koji napravi posto su app kupljene na moj?

4. gdje ode mail poruka kad se ode na opciju archive, ne vidim ni u gmail skicama ni u memoriji uredjaja.

//////////////

e jbg trebao sam prije pitati, bio mi je frend i sincao se i pokupio mi sve app sto sam poplacao -.- a lijepo sam itunesu rekao da to nije moj novi mob... dobro pa nije i imenik prekopirao a htio je ^^ na koliko se jos uredjaja moze syncati moje app bez placanja?

Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 14.03.2011. u 21:05.
HONDA type R je offline