Tema: Dragon Age 2
View Single Post
Staro 14.03.2011., 11:55   #266
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Prcko Prcić Pregled postova
uf, kako dobra igra...imam osjecaj da igream baldurs gate u 3d modu....jucer od 7 ujutro peglao do 11 navecer...
imas osjecaj da igras jedan od najkompleksnijih RPGova ikad napravljenih u 3d modu?

ideš..
ja imam osjecaj da igram diablo u 3d modu, samo sa pun k manje itema i lokacija

Citiraj:
Autor Prcko Prcić Pregled postova
steta sto su napravili slabo balansirane likove
da su samo to, bilo bi jos i dobro

kao sto je netko rekao

1 grad
2-3 lokacije izvan grada
svi dungeoni isti

ne mozes explorat mapu kao u jedinici i nema random encountera kao u jedinici
vecina questova nije od nikakve vaznosti

kakav je to rpg..

btw jel na hard radi friendly fire (ono kad bacim fireball sa mageom dal strefi i moje ili?)

jedva cekam da zavrsim s ovim pa da se vratim jedinici

btw izgleda da su i dungeon siege 3 isto usrali (kopirano iz jednog previewa)

Citiraj:
Combat starts to establish a rhythm, now, with Lucas rushing into the main force while I hang back, cast my healing flames on the ground and nuke them from a relatively safe distance. If anything gets close, I fend them off with my spear or phase away and kite them. It works well, and so long as we play to our strengths, there’s little challenge. There’s none of the instant death from something like Diablo, and enemies soak up more damage than you expect. But that gives you a little time to think about where next to go, rather than wearing out your mouse with incessant clicking. There’s even a little enemy variety, with the Skeleton Mages raising new troops if we don’t take them out first. Priorities, priorities.
umjetno napumpana tezina sa povecavanjem HPa monstera
bah..
Ordem je offline   Reply With Quote