Jesam, razmišljam o promjeni Rotela ili ću ga modificirat. No, zasad sam prezadovoljan istim. Dobro pojačalce.
Rotel ima dobar izlazni dio, al im je preamp loš. Pričam o integrircu. Za RB seriju ne znam kako zvuči, no RA serija iz tog doba je dosta hvaljena, al ima tu puno mjesta za napredak. Sama modifikacija bi me došla oko 100 ojra, pa ću vidit još kaj i kako.
Pioneer A-757 sam vidio da netko na njuškalu prodaje, čak sam ga bio i kontaktirao. Bilo bi mi idealno da čujem na svojem sistemu kako to zvuči.
Citiraj:
Autor Swarm dude
Flikoman je rekao kako je visoko, pa mu to ide na ruku i to što kažeš u njegovom slučaju bi trebalo važiti. Inače ako se radi o niskom potkrovlju (kakva su vjerujem najčešća), prošarana sa dimnjacima mislim da to baš nije idealna situacija zbog više ploha za refleksiju (iako su i jako rijetke "normalne" sobe koje su idealne).
|
Idealna soba je veliko ulaganje itd itd. Treba se zadovoljit onim kaj imaš i probati nekim sitnicama popraviti koliko je to moguće. Kako sam rekao, sigurno ću raditi stan u potkrovlju, pa ću tad definitivno razmišljati kako da to najbolje ukomponiram.