View Single Post
Staro 13.03.2011., 20:16   #112
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Analord Pregled postova
Eto, nisam izdržao, uzeo sam i ja kućište, jer sam o njemu sanjao od dana kad sam ga prvi put vidio u najavama.

Kućište je veliko za mid tower, vrlo prostrano, mislim da bilo koja grafička na svijetu stane bez problema (uključujući i radeon 6990).

Ventilatori u njemu se čuju, ali meni ne smeta. ako želite tišinu, treba ih zamijeniti, jer i na najsporijoj brzini daju određenu frenkvenciju zvuka koja bi neke mogla smetati.

Za zamjene trebate pročitati ovu temu, ima u prijašnjim postovima dosta prijedloga za ventove. prednji vent mora biti širine 20mm, jer inače treba micati hdd slotove.

O ukusima ne treba raspravljati, meni je kućište prelijepo, i nikakav HAF tu ne može biti konkurencija (govorim o mojem ukusu naravno). Sve što sam očekivao sam dobio, i jako sam zadovoljan. Da li vrijedi ove novce? Po meni da. Sad sam miran slijedećih barem 5 godina, ili dok Corsair ne izbaci nešto novo, nešto divlje .

Na žalost, na Corsairovom siteu nema Hrvatske kao opcije za naručivanje bilo čega, pa tako ni bočnih stranica. Ako netko zna neki site gdje se može naručiti bočna prozirna stranica, molio bih da napiše.
Pa naruči u Sloveniju, Poste Restante i neko ti pokupi i kamilica.