View Single Post
Staro 12.03.2011., 17:53   #27
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Vecinu WD-ova je zamjenio Hitachi i zacudo tamo ne pucaju particije. Sto se tice hw problema, kod Seagate kad cujes klikanje to nije neki preveliki alarm, dok kod WD-a intezitet klikanja se sve vise povecava dok ne pocne klikat svake sekunde i crkne.
Opet to neko misteriozno "pucanje" particija (kao da se radi o kondomima na disku).

Onda reci. Ne znam što se događa. Nemam pojma.
-

Iz mog aspekta. Pošto očito govoriš o postotku koji je velik već bi se čulo za taj problem. (koji mi još nije jasan). Jedini zaključak da je problem nešto interno kod tebe.

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
-cut-
. Seagateom i govorit da je to škart kad ta ista firma drži 30% tržišta, skoro više nego Samsung, Toshiba i Hitachi zajedno.

E to je meni nelogično, ispada da su WD i Seagate najlošiji, a najprodavaniji, što je po meni žešća nebuloza i samo pojedinačno mišljenje svakog, a generalno pričat o kvaliteti je glupost.
To kaj ti govoriš nema apsolutno veze. Dam se kladit da WD-ova masa prodanih diskova dolazi upravo od onih jeftinih eksternih i green serije. Koje su stvarno zadnji škart (a opet se ne kvare toliko puno).

Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 12.03.2011. u 17:58.
  Reply With Quote