View Single Post
Staro 12.03.2011., 16:43   #209
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art

Ranma 1/2's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Najgori grijeh je staviti 2500k na h67 plocu, bar po meni.
to je već stvar polemike. kako su već rekli prije mene K serija ima HD 3000 grafiku koja je sasvim pristojna i barem za klasu bolju od HD 2000. kada bi smo to preveli u diskretne grafike otprilike bi dobili odnos nVidia 6600 GT vs FX 5900. oni koji su već duže vremena u svijetu računala i igara znaju kakva je zvijer 6600 bila i šta se moglo ali odlazim u OT. želim reći da je prema recenzijama i testovima HD 3000 OK odabir za nekoga kome nije u planu igranje a ipak želi zavrtiti neki stariji naslov.

i sam se nalazim u istoj dilemi oko non-K i K procesora jer ne želim kupiti diskretnu grafičku (realno mi nije nužna) ali se bojim da bi s HD 2000 prešao s konja na magarca. nažalost, ni AMD nema trenutno ništa bolju ponudu integruša po tom pitanju.

Intel je baš odigrao ciganski. tjera te da kupiš ono što ti ne treba ili ono što ne možeš koristiti. i tu ne mislim na integriranu grafiku već na te kombinacija oko chipseta, grafike i cijene. nikako ne može biti 3 od 3 nego moraš negdje rezati (ili prijeći na AMD )

Ranma 1/2 je offline