View Single Post
Staro 12.03.2011., 15:58   #26
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art

Ranma 1/2's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
Bilo kako bilo, počeli smo OT, no pošto imam osjećaj da je prethodni post bio namjenjen meni, osjetio sam se dužnim javiti i objasniti.
niti ne, nego mi nisu bili shvatljivi komentari ekipe da je Seagate neki mali igrač koji radi šrot diskove. mislim, dogodila im se jedna loša serija ali pokaži mi firmu koju nije imala zajeb na barem jednoj seriji i ja ću ti pokazati zemlju bajki kod nas je trenutna slika o Seagateima stvorena na račun te jedne loše serije koja je pogodila mnoge pa se dosta ljudi drži toga ko pijan plota. za par godina se nitko toga više neće ni sjećati već se pričati o tome kako je zadnja serija fenomenalna i svi će preporučivati Seagate 7200.13 npr. (ili možda neće, izgleda da imaju problema baš s neparnim serijama jer je 7200.9 bio nešto mušićav, koliko se sjećam ) iako meni doma dva komada 7200.7 rade perfektno već godinama.

khm
je u svome zadnjem postu prilično dobro argumentirao stvari. ali ipak moram dodati da kvaliteta nije jedini i osnovni kriterij na kojem se temelji uspješnost prodaje bilo kojeg artikla, a najmanje elektronike. no kada su udjeli takvi kakvi jesu na tržištu diskova onda to nije slučajnost ili puka marketinška igra.

Ranma 1/2 je offline   Reply With Quote