Tema: Dragon Age 2
View Single Post
Staro 12.03.2011., 15:03   #230
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
bah, level 7 sam i skoro pa mi se vise ne da ni igrati

level design je ocajan (ni blizu jedinice gdje si imao one masovne bitke medju rusevinama i na mostu nakon sto si sreo kralja ili prvi put kad dodjes u grad dwarfova sa onom spektakularnom arhitekturom - kirkwall izgleda kao legoland naspram njega)

AI je retardiran i predvidljiv - svaku bitku sad dobijam ugl bez problema (u biti toliko dobro mi ide da sam morao otic provjerit u opcije da li uopce i dalje igram na hard)
i ako imam nekih problema jednostavno se povucem iz vece dvorane u neki hodnik ili manju prostoriju da izbjegnem ranged neprijatelje i lakse pokosim melee

questovi su dosadni - samo idem po gradu i kupim questove, prakticki vise ni ne citam sta mi govore likovi koliko su glupi (i koliko su glupi moji odgovori na njih)

i izgleda da mi je glavni lik kojeg vodim gej:
prvi put usao u bordel (bzvz, nisam ni imao quest tamo), pricam sa glavnom i kaze odaberi si kog hoces (standard usluga za 1 coin - btw svidja mi se kako je seks skuplji od oruzja/armora) - odjednom mi se pojavi hrpa onih zlatnih ikona iznad NPCeva

ajd idem okolo, necu odmah izabrat onu prvu elficu u korzetu, idem vidjeti ostatak ponude

naidjem na nekog dwarfa kako sjedi za stolom i prica sa ekipom - pomislih da on daje neki quest, nema sanse da je kurvaros
iduca scena on meni pusi k ispred svih mojih party membera (od kojih je jedan i sestra mi) - ja wtf, neugodno mi

kasnije radim neki quest za nekog magea, napravim mu quest (neko spasavanje njegovog kolege magea) i u opcijama razgovora mi se ponudi neko srce - ajd idem na to (sve ostalo ionako znam kako ce zavrsit)
i naravno glavni lik kaze tom mageu kako je sexy i volio bi ga imati u partiju - ovaj derpe mage sav presretan sto napokon nasao istomisljenika i rekao je da mi je na raspolaganju..

ugl, katastrofalan level design, dosadni questovi (vecina pokusava biti vise nego sto je koristenjem stranog govora tako da nekad ni ne kuzim sta uopce radim i za koga) , dosadni i glupi NPCovi

u jedinici si imao osjecaj da si netko i nesto, da svaka tvoja odluka ima odredjenu tezinu
ovdje igras seoskog klosara koji radi questove koji nisu od nikakve vaznosti.

i kao i jedinici i u dvojci ima samo jedan special armor (u biti, mislim da su u dvojci bila dva - dragon i onaj neki silver kojeg si dobio u sumi na nekom spomeniku) kojeg skupljas tokom igre i to je to (onaj fallen armor) - to me jedino smetalo u jedinici, premal izbor special amora i oruzja
Ordem je offline   Reply With Quote