Tema: Dragon Age 2
View Single Post
Staro 11.03.2011., 22:23   #222
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Kao npr?

Ja ne mogu reći da sam naišao na ijedan bug.
Jedine prave zamjerke igri idu na optimizaciju i debelo overpowered Assasine
Moj C/P sa newsa.
Dosao do chesta u sobi za koji mi fali 1 bod na cunning da mogu otvorit,
racunam da se vratim kad dignem lvl, sta je bilo za 3 minute, naravno, vrata sobe vise nisu objekt i chest zauvjek ostaje unutra...divno.
Nekada nakon pokolja u misiji krene odma cutscene, nakon cutscenea igra
produzi dalje i ako nisi lootao za vrijeme borbe, a nisam jer na hard nemas
vremena lesinarit dok je borba, odose svi dropani itemi i lova...
Questovi popizde, lokacija gdje lik treba bit se ne triggera i nista se ne
dogodi. Udjem u svoju kucu i dobijem izbornik DA-NE, bez ikakvog razgovora, neznam ni o cemu je rijec nit sa kime govorim pa mogu samo opalit odgovor, i posto je izbornik tipa zeleno (da)-crveno (ne) u 99% slucajeva, ovdje je sve ista boja....pitam se na sta sam utjecao. Nekada se uopce ne spawnaju likovi na lokacijama van grada.

A optimizacija i grafika tipa low-med-high-slideshow....je smece.

Glede partya, kod mene ovako, Isabela kao dmg dealer, ona zenska warrior kao tenk, Elfica mage za nukanje i moj rogonja strelac. Posto sad strelci imaju ludilo boost od 100-120% dmga na moba kojem je neko drugi meta + 65% crit rate + 100+% crit dmg. Redao sam critove od 500 do rekordnih 1800 dmga. Sve one-two shot mobove sta odu na tenkove, jedino moras pauzirat i nanisanit novu sretnu musteriju svako 2 sec
http://img690.imageshack.us/i/dragon...031114152.jpg/

A glede zmaja, mislio sam na boss zmaja. Onoga sta baca champion armore i najbolji longbow u igri, vise manje pred sam kraj. Taj zmaj u par faza odleti okolo i spawna tone dragonlinga i par obicnih dragona. I opet nije bio bas tezak. Iako priznajm da mi je pocelo nestajat potova

Obicni encounter pred kraj sa nekim mageom sta summona shadeove i Pride Demona me wipalo nekoliko puta, pa sam prije nego sam nesto razbio spustio na normal, opet par wipeova, spustim na easy, wipe...i onda nesto i razbijem Sve poslije toga su bile cista pjesma borbe, cak i zadnja serija borbi nije uopce bila neki izazov.

Kratka igra, DA1 mi je bila duza i sa boljim lokacijama. Jebo ih "skupi lovu i bjez" mentalitet.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2011. u 22:28.
BladeRy je offline   Reply With Quote