Citiraj:
Autor fishkal
Ipak je ostala odluka na Aceru i Emmezeti zbog uvjeta plaćanja. Dosta sam googlao o navedenom lapu i komponentama i nema nekih prigovora na pregrijavanje i slično. Ipak , uspio sam frendicu nagovoriti da uloži odmah i u produljenje garancije na 3 godine.
http://www.protis.hr/products/detail...wnbafne2/14542
Mislim da je na taj način dovoljno zaštićena od mogućeg crkavanja, a i MR Servis je ovlašten za Acera pa i s te strane može biti mirna. Uglavnom, kad joj stigne lap malo ću ga pregledati pa postam mali review o samom vanjskom izgledu, temperaturama, radu...
|
A vidi ovo
Citiraj:
Autor MRSERVIS
Acer - podižemo razinu usluge za jamstvene servise na Pickup&Return!
S početkom 2011 godine za sve Acer proizvode, MR servis organizira preuzimanje, servis i povratak popravljenog uređaja u jamstvu, od i do krajnjeg korisnika o svom trošku!
U slučaju kvara na Acer uređaju, zahtjev za preuzimanje možete izvršiti putem online prijave ili nas nazvati na telefon 01/640-1111
|
Iskreno ne znam zašto se Acera smatra toliko lošim. Jasno je da nije u rangu Della i malo skupljih proizvođača, ali kroz ruke mi je prošlo bar 20ak Acera u zadnjih godinu dana (uglavnom novi, instalacije drivera, windowsa, itd) i svaki je bio uredan, bez problema i grešaka, solidne kvalitete izrade.
Dok recimo par HP-ova je bilo defektno odmah po dolasku (dvd rom ne radi, dvd rom tray strgan, itd...) Ne smatram ih zato lošim, jebiga dogodi se, zato je tu garancija.
Svakako je pametno uzeti dodatnu garanciju (dodatne 2 godine ispadne nekih 400kn, što je ok lova za to, po mojem misljenju)
Čekamo tvoj review