Citiraj:
Originally posted by pinsla
Kak sam zadnjih par dana uspio po netu promotrit par rivjua X800XL i X800 kartica a i neke su mi došle pod ruku čini mi se da se neke stvari kaj se tiče ATI-jevih grafa mjenjaju
naime kolko vidim kartice se jako razlikuju od brzine korištene memorije, hlađenja, neke imaju VIVO neke ne, neke imaju čak i dual DVI i tako
očigledno kako je ATI dao zeleno svijetlo proizvođačima da budu malo kreativniji kod dizajna grafa
kako god bilo sad barem beren ne bude mogao tvrdit kako su ATI-jeve grafe dosadne
jedino se čini da 110 nm još uvijek ne ide preko 440 max clocka za jezgru jer se sve kartice otrpilike tak clockaju
|
Pa ATI je neka nova pravila kaj se tiče toga ustrojio još prije par mjeseci, koliko vidim ima dosta novih grafa vani ali im cijena u Rvata i nije neka
Valjda će biti bolje, nema smisla da se dosađujem sa grafom koja clockana ne ide prek 54c, ne ruši sistem i ne treba trofaznu utičnicu da bi bila rock solid
Ali ima Beren prav u nečemu...sa Nvidiom nikad ne znaš da li u igrama koristi polovičnu ili punu preciznost, možeš se zabavljati sa neuspješnim pokušajima osposobljavanja HDTV-a i "naprednih" video opcija, uvijek možeš dokupiti drugi monitor ne bi li imao non-stop uvid u temperaturu GPU-a...i slično, da ga jebeš-puno uzbudljivije nego na ATI-ju.
Ajde reci molim te lijepo kaj nije uzbudljivo lutat netom, zivkat telefonom i potrošiti par cipela lutajuću gradom i neuspješno pokušavajuću kupiti neku jaču PCI-E Nvidia grafu???
Ne samo da je uzbudljivo nego je i zdravo malo izaći iz kuće na friški zrak
Hijaoooo.....
Ali smo zato znali vidjeti da je PE Phantom ili Press edition, pod minus je išlo da je nedobavljiva i slično...misliš da bumo vidjeli sličnu opasku i za ULTRAnedobavljivu perjanicu mrske nam firme???...moš si mislit...