@ivan77 - radnja je paralelna s jedinicom, to mozes skuziti u razgovoru s njom.
Inace, sto se tice same igre, slazem se sa tvrdnjama kako je igra nesto potpuno drukcije od prvog dragon age-a, ali mi nije jasno zasto su se odlucili ovo nazvati 'dragon age'? Valjda manjak inspiracije za smisljanje novih likova/radnje/vremena, putevi call of duty-a, muzi kravu dok mozes...
Ugl, nakon nekog vremena provedenog s igrom dobio sam dojam da me netko namjerno zaglupljuje.
Jedino sto su unaprijedili je dodan glas glavnom protagonistu i animacija kada on nesto izgovara, sve ostalo je jako pojednostavljeno.
Uz svaki odgovor imas ikonu da znas da li je dobar, los ili neutralan? Itemi nemaju slike nego ikone? Gdje su nestale rase, klase, podklase i specijalizacije? Borba i efekti izgledaju kao da su posudili nekoliko programera iz capcoma ili konamija i sl.
Graficki nije lose, teksture izgledaju ok, ali je kompletna okolina nekako prekockasta.
Također goleme sise svih zenskih likova i rasprskavanje tijela na nebrojeno malih komadica palih neprijatenja samo jednim udarcem maca smatram pretjerivanjem.
Vjerujm da su u bioware-u imali drukcije zamisli za puno stvari, pa jedini zakljucak koji proizlazi na kraju je: zalosno sto producenti rade s danasnjim naslovima, svaki megahit proguta gomilu novca na marketing i na kraju ispadne turbo tupav.
Izgleda da je ciljana publika u dobi od ...do max 15?